FORORD

Denne fortælling er nedfældet til glæde for klodens børn, unge og alle, der er nysgerrige på verden. Den er fortalt med henblik på, at du lader dig fortrylle af de menneskelige følelser, deres kompleksitet og spændende natur. De følelser, vi som mennesker kommer i kontakt med fra livets opståen, til den dag vi går bort.

Fortællingens hensigt er at legitimere det, der rører sig i alle mennesker, forgylde det og se muligheder i diversiteten.

Indsigt og kendskab til det, der ligger under overfladen, når du kigger på andre eller dig selv. Den bevidsthed kommer du forhåbentlig frem til, hvis du giver dig hen til historiens univers. Måske kan du senere bidrage med din egen historie og tale åbent om kvaliteter, der tegner dig som person i relation til en situation, du har befundet dig i.

Det kan være svært at vide, hvad der rører sig i andre mennesker og især i børn og unge. Hertil bidrager karaktererne i historien til jer forældre og til de mennesker, der arbejder med børn, når I søger svar på en adfærd eller en reaktion. Bogen kan være med til at afdramatisere det, der kan være svært at tale om eller sætte ord på. Ikke mindst er mit håb, at fortællingen kan hjælpe børn og unge, idet historiens særlige afslutning er en kilde til omfavnelse.

God læselyst Nor


Mød pigen Nor. Hun er det eneste menneske i verden, der har besøgt Landet Langt Borte, og som – på allertætteste hold – har oplevet, hvordan drager bliver til. Følg Nors møde med lykkebringende væsener og en uhyggelig, magtfuld natur og find ud af, hvad det kan medføre af drama, når man ønsker sig et ønske for livet, der ikke kan opfyldes.

I fortællingen møder Nor alle mulige menneskelige følelser, som du selv bliver klogere på, når du læser bogen. Du kan samtidig glæde dig til at rejse ind i et forunderligt fantasyunivers, et sted fyldt med både spænding og sjov, kærlighed og overraskelser.

Det er en kæmpe oplevelse at læse bogen, og når du kommer til sidste side, får du en gave, du kan tage med dig resten af livet. Det kræver kun, at du følger med fra første til sidste blad. Historien er især skrevet til børn, unge og læseglade voksne, men også til forældre, lærere, pædagoger og andre, der har ungdommen omkring sig i deres hverdag. 

Bogen er en samtalebog om følelser, der kan bruges i såvel sårbart som stærkt regi.

Romanen 2. udgave, 2. oplag. Indbundet. 214 sider. ISBN 9788797267820.

Ønsker du bogen reserveret eller tilsendt, udfylde nedenstående formular.

Ved tvivl om levering / afhentning eller køb af flere bøger på en gang: skriv til reception@businesstoheart.com

  SKØNNE BØGER
 • ØNSKEENGLEN, En dragende historieGULDSMEDEN, En stormfuld fortællingSTJERNEKASTEREN, En tvedelt krønike (på vej)FORHØR OM PRIS PÅ OPLÆSNING
  1. Hvis du køber bøger kan du betale med MobilePay eller BankKonto. Prisen er pr. bog:
  2. Afhentning på forlag DKK 295,00Inkl. forsendelse DKK 345,00
 • Er du pt tilknyttet Akademiets Skoler kan du bruge din rabatkode og køb med studierabat.

  1. Der gives ikke fortrydelsesret på vare købt i vores shop da varen er af en sådan art, i henhold til dansk lovgivning ikke kan eller bør ydes returret.

   1. Jeg accepteret at købet kan ikke fortrydes og vilkår for betaling
   2.  

  Vil du kender til Akademiets Skolers og Businesstohearts handelsbetingelser tryk her