PORTRÆTTEGNING SOM TEAMBUILDING

PORTRÆTTEGNING FOR PAR ELLER GRUPPER

Portrættegning for alle. At tegne portræt, giver smil og glæde og der ryster mennesker sammen. At tegne hinanden er som at gå på opdagelse i et landskab. Kom og tegn i større eller mindre grupper. Alle er den levende model. I tegne jer selv eller hinanden. Som kolleger, familiemedlem, som brud eller brudgom eller ven.

Deltagerne opdager spændende sider af hinanden – både når man går på opdagelse i en andens ansigt og når vi oplever noget nyt sammen. Vi tegner også selvportrætter ved brug af spejle. Tegning handler bl.a. om at se, hvad du kan få ud af en enkelt streg. Vi bruger ingen facitliste, vores pallet er meget stor!

Mange oplever det at tegne portræt som en grænseoverskridende oplevelse, lidt som at kaste sig ud fra en klippe. Ingen grund til frygt. Vi undervisere er til stede ved hvert spring. Vi griber og opmuntrer og resultatet bliver nogle fantastiske tegninger, som man kan tage med hjem og hænge op på væggen, gemme i en skuffe eller bruge som indslag i taler, PowerPoint eller som gave.

Arrangementet er både for trænede tegnere og uøvede. Alle materialer er inkluderet. Du/I skal blot slappe af og nyde rejsen i et andens ansigt eller opdage dit eget på ny. 

Portrættegning, af 1 times varighed, men kan variere alt efter arrangementets karakter, fx. ønske om udbytte, forplejning eller antal deltagere.