KREATIV CIRKELTRÆNING FOR HJERNEN

SPÆNDENDE, UDFORDRENDE OG SJOV TRÆNING

Der stilles ikke særlige krav til dine kreative færdigheder for at deltage i "Kreativ Cirkeltræning for Hjernen".

Alle deltagere får toptune hjernens kapacitet. Du bliver udfordret med forskellige typer kreative hjernestimulerende opgaver. Det bliver hårdt, sjovt og lærerigt. Er du en person der ønsker kreativ inspiration til dine udfordringer i hverdagen, da er cirkeltræning god hjernegymnastik. Træningen er stimulerende for alle mennesker, der har lyst til at huske bedre og hurtigere.

Cirkel Princippet går ud på, at man via kreative øvelser træner forskellige områder af hjernen ved hjælp af lette eller komplekse opgaver, der specifikt er rettet mod bestemte dele af hjernens kapacitetzoner. Ved interval- og cirkeltræning opnår du en høj koncentration af udfordringer, samtidig med at dine kreative evner udvikles.

Ved cirkeltræning stimuleres de fire hjernedele i et kredsløb med loops, samt øvelser organiseret i planlagte intervaller og tidssekvenser. Cirkeltræning i kreativitet er et koncept, der er udviklet af kreativ direktør Nor Sisden. Med sine mange års træningserfaring er Nor Sisden velbevandret i hjernens finurligheder og krumspring. Princippet tager udgangspunkt i: synsdelen, videndelen, følelesesdelen og fornuftdelen.

Improvisation er en forudsætning for at udvikle hjernen. Benspænd, det uforudsigelige og at gøre noget, man ikke har prøvet før, forbedrer de kreative evner.
Cirkeltræning i kreativitet betyder, at du opnår indsigt i, hvilke områder af dine kreativitet kompetencer du i særlig grad skal arbejde videre med for at blive god til at få ideer.