OM DIREKTØREN OG LÆRERENE

Undervisere på Akademiernes Skoler er veluddannede og kompetente lærere - det være sig kunstnere, designere, arkitekter, illustratorer m.m. Akademiet Skoler samarbejder udelukkende med professionelle kunstnere og designere. 

MY ART IS TO CREATE ARTISTS

Kreativ direktør Nor Sisden

Nor Sisden er fortatter/illustrator og direktør for sub-brand Drawing Marathon International og forlaget Businesstoheart. Nor Sisden er æstetiker, underviser og kreativ direktør/rektor/CEO samt ejer af Akademiets Skoler. Nor Sisden har mange års undervisningserfaring og er gennemgående lærer på skolen. Nor Sisden grundlagde Akademiet for Tegning & Design i 1986, senere Akademiets Skoler 2001-. I mange år har hun undervist på private og offentlige designskoler i tegning, design og idégenerering. Desuden har Nor Sisden et bredt netværk i det kunstneriske miljø samt inden for design, konceptudvikling, events, iværksætteri og business. Nor Sisden er ekspert i klassisk tegning. Med solide erfaring i forhold til undervisning af kunstneriske og kreative talenter, er Akademiets Skolers pensum udviklet i forhold til de behov Nor Sisden møder, når unge fortæller om deres ambitioner og drømme for deres fremtid. Bl.a. ønsker nye generationer at kombinere færdigheder inden for kreativ tænkning, business og ansvar for jordens værdier.

Nor Sisden har bl.a. været med til at starte netværket VL92/Innovation. Hun har været med i børneudvalget for Copenhagen Comics, samt aktiv omkring danske og nordiske samarbejder for kunstneriske og kreative uddannelser. Nor Sisdens uddannelsesmæssige baggrund er designer og siden kunstner. Arbejder er udført inden for flere designområder som fx beklædning, kostumer, illustration, grafisk design, indretning, web m.m. Rent kunstnerisk har hendes fokus været på maleri, foto og 3D-form.

Undervisere til børn og teenager er:

Nor Sisden
Kunstner Astrid Mette Tejdeell Rabe: https://www.astridmetteraba.com/about

Undervisere på heltidsstudiet:

Kunstner Ditte Gantriis: https://kunsten.nu/artguide/profile/ditte-gantriis/
Kunstner Ebbe Laurs Sørensen: kunstnerportal.bkf.dk/ebbelaurs-soerensen
Designer Mette Lindberg: spacematter.dk 
Kunstner Regitze Steinbruch: regitze-steinbruck.dk 
Kunstner Daniel Goldenberg: danielgoldenberg.dk