TEGNESKOLE FOR BØRN OG UNGE

Tegneskolen starter i januar, marts, august og sommermånederne

BLIV UNDERVIST AF EN KUNSTNERE, DESIGNERE OG ILLUSTRATORER

Klassisk tegning, illustration, opfindsomhed og storytelling. Tegning af dyr, mennesker og perspektiv. Farverteknik. Kreativitet. Design. Modetegning. Tegnserie og meget andet fra den kreative skuffe.

I Ambassadekvarteret,  Stockholmsgade 33, København Ø

Tegneskole og designundervisning der fremmer dit kunstneriske og innovative standpunkt med en sjov og unik sammensætning. Undervisningen kombinere kreativitet med fag fra grundskolen og gymnasium, og fremme eleven standpunkt i håndværk og design, samt matematik og naturvidenskab.

Her kan børn og unge være sig selv, uden pres fra omverdenen. De undervises i håndens arbejde, det som skaber værdi og glæde for resten af livet. Vi arbejder med færdigheder der danne pauser fra de sociale medier og det pulserende liv – med fokus på fuld koncentration, udvikling og fordybelse.

INTRODUKTION

LÆRERNE har solid undervisningserfaring, er uddannet og eksperter i tegning, kunst, design og kreativitet. TEAM

STUDIESTART HVERDAG / WEEKEND: August eller januar. VARIGHED: 4 måneder.

STUDIESTART SOMMERSKOLE: 5 dage / 4 forskellige uger i skolesommerferien.

DIT PENSUM: Klassisk tegning, farvelægning og idéudvikling. Kreativitet, design og illustration.

DET VIL DU LÆRE: At udvikle din tegnestil. At være kreativt og fantasifuld.

DET VIL DU TRÆNE: Undervisningen udvikler den kreative intelligens og træner hjernens styrke.

FERIEPLAN: fra august til maj følger skolen de Københavnske skolers ferie- og helligdagsplan.

NB: Børn og teenagere tilbydes kvalitetsundervisning. Derfor kan vi ikke imødekomme afbrydende prøvetimer.

UNIK UNDERVISNING PÅ HYGGELIG TEGNESTUE

Børn og Unge har en fantastisk tilgang til det visuelle sprog. Vi træner børn og unges intelligente hjerne. Og vi bestræber os på at skabe Danmarks mest kreative børn, der kan udtrykke ideer og tanker. Alle børn har i mere eller mindre grad et kunstnerisk eller innovativt potentiale. Dette potentiale fremmer vi via opgaver, der appellerer til fantasien. Samtidig vil nye tillærte tekniske færdigheder inspirere elevens lyst til at frembringe egne ideer og arbejde med design og billeder.

Børnenes Design og Tegneskole er for alle børn og unge der ønsker at udvikle deres kreative og innovative talent. Vi arbejder tæt sammen med eleven omkring de faglige udfordringer. Og vi passer rigtig godt på alle der undervises i vores hus. Undervisningen er seriøst og sjovt, med læring både i visualisering og klassisk tegning. Undervisning tilpasses børnenes tilgang til de kreative opgaver. Fx tempo, formater, materialer m.m.

Pensum planlægges fra session til session, med udgangspunkt i hvor eleven "er", og hvor hvordan eleven arbejder med de opgaver der skal løses i forbindelse med undervisningen på Børnenes Design og Tegneskole.

KLASSISK TEGNING, ILLUSTRATION, OPFINDSOMHED OG STORYTELLING

Undervisning på Børnenes Design og Tegneskole er en kombination af tværfaglige emner, som du kan læse mere om under beskrivelse af de forskellige linjer. Under studiet arbejder eleverne lige meget med illustration, tegning og farver, som kaotiske designprocesser, idégenerering, herunder også som billedskole. Vi arbejder med grundlæggende principper inden for form, farve, æstetik og funktion. Eleven lærer at arbejde i processer. Undervisning behandler en række områder inden for klassisk tegning, som eleven får gavn af at kende til med henblik på selv at arbejde videre.

Undervisningen styrker elevens proportionssans og øver visuel storytelling og frembringelse på et teknisk eksperimenterende niveau. Undervisningen omhandler løbene flere forskellige designområder. Eleverne arbejder individuelt og i teams, har det sjovt mens de lærer at tegne, designe og arbejde innovativt – og der dannes nye venskaber.

Eleverne slutter forløbet med udarbejdelse af en portfolie med tegninger og billeder fra undervisningen.