FORORD

Alle, der er nysgerrige på verden og gerne vil vide mere om, hvordan vi mennesker fungerer i forskellige situationer, de kan få glæde af at indleve sig i personerne i denne fortælling – både oplevet ud fra vores nedarvede reaktionsmønstre og vores tillærte vaner. Med udgangspunkt i sanserne mildnes følelsen sorg i håb om at give stof til eftertanke og ord til samtale.

Indsigt og kendskab til det, der ligger under overfladen, når du kigger på andre eller på dig selv. Den bevidsthed kommer du forhåbentlig frem til, hvis du giver dig hen til historiens univers. Måske kan du senere bidrage med din egen historie og tale åbent om kvaliteter, der tegner dig som person i relation til en situation, du har befundet dig i.

Det kan være svært at vide, hvad der rører sig i andre mennesker og især i børn og unge. Karaktererne i denne historie kan være en hjælp for forældre og dem, der arbejder med børn, når de søger barnets svar på en adfærd eller reaktion. Bogen kan også være med til at afdramatisere det, der kan være svært at tale om eller sætte ord på. Ikke mindst er det mit håb, at bogen læses af børn og unge, og at fortællingen giver anledning til en indsigtsfuld oplevelse hos læserne.

God læselyst Nor


Pigen Nor elsker at spille teater sammen med sine venner i ungdomsklubben. Vennerne har dannet en teatergruppe og har det sjovt sammen, men venskabet bliver udfordret, da et par drenge forelsker sig den samme pige. Men snart møder medlemmerne af teatret en meget større udfordring. 

Teatergruppen bliver på uhyggelig vis væk fra hinanden på en eksotisk rejse, og ingen ved, om det lykkes dem at finde sammen igen. Den ene uventede hændelse efter den anden overmander Nor. Nor er nemlig forsvundet i en jungle og kan ikke finde hverken hjem eller få øje på sine venner. I sin søgen efter sine venner møder hun en mærkelig dreng med en usædvanlig historie. Drengen fører Nor ind i et fantasiunivers med en masse sanselige heste, og her lærer hun mere om drengen, der har mistet både sine sanser og sig selv.

Historien er især skrevet til børn og unge, men også til deres forældre, lærere, pædagoger og andre, der har ungdommen omkring sig i deres hverdag. Det er en samtalebog om sanser, der kan bruges i såvel sårbart som stærkt regi.

Romanen 1. udgave, 1. oplag. Indbundet. 270 sider. ISBN 9788797267813.

Ønsker du bogen reserveret eller tilsendt, udfylde nedenstående formular.

Ved tvivl om levering / afhentning eller køb af flere bøger på en gang: skriv til reception@businesstoheart.com

  SKØNNE BØGER
 • ØNSKEENGLEN, En dragende historieGULDSMEDEN, En stormfuld fortællingSTJERNEKASTEREN, En tvedelt krønike (på vej)FORHØR OM PRIS PÅ OPLÆSNING
  1. Hvis du køber bøger kan du betale med MobilePay eller BankKonto. Prisen er pr. bog:
  2. Afhentning på forlag DKK 295,00Inkl. forsendelse DKK 345,00
 • Er du pt tilknyttet Akademiets Skoler kan du bruge din rabatkode og køb med studierabat.

  1. Der gives ikke fortrydelsesret på vare købt i vores shop da varen er af en sådan art, i henhold til dansk lovgivning ikke kan eller bør ydes returret.

   1. Jeg accepteret at købet kan ikke fortrydes og vilkår for betaling
   2.