ONLINE FJERNSTUDIE
FREMMØDE PRIVAT UNDERVISNING

Kontakt Akademiets Skoler for yderligere information om hvordan vi kan støtte dig i arbejdet med visuelt formsprog. Fjern- og privatundervisning er en mulighed for dig der ikke kan følge en undervisning i skoletiden.

Målet med studiet kan være at udvikling kompetencer inden for klassisk tegning, illustration, design, arkitektur, medier og kunst, samt eventuelt forberedelse til et videregående studie inden for æstetiske fag.

Individuelt starttidspunkt. Eksklusivt tilbydes hjemmeundervisning.

Vi tilrettelægger et særligt fleksibelt forløb til lige netop dig eller din gruppe, hvis du tilmelder dig sammen med andre.

Du udvikler dit kreative tegnetalent – og du får, ved gennemført forløb, til sidst et kursusbevis tilsendt. Bevises kan omsættes i dit arbejde, din jobsøgning eller i forbindelse med studievalg.

Du indleder med en virtuelt-visitationsmøde og forløbet planlægges.

Elevens arbejde bliver løbende evalueret.

Fjernundervisningen starter med at vi sender dig en egnet opgave, som du løser hjemme. Opgaveløsninger sendes digitalt tilbage til Akademiets Skoler og eksperter giver dig feedback.

Privatundervisning foregår på skolens adresse. Forløbet udvikling og åbning af nye muligheder - samt støtter, rådgiver, sparrer og giver feedback. For semiprofessionelle bliver det en tour omkring entreprenørskab, hvordan man kommer videre med sit eget arbejde eller sin karriere, og en inspiration for dig, der kun venter på at "springe ud” som udøvende kreativ person.

Du udvikler dit kreative tegnetalent – og du får, ved gennemført forløb, til sidst et kursusbevis tilsendt. Bevises kan omsættes i dit arbejde, din jobsøgning eller i forbindelse med studievalg.

Vores onlineservice betyder, at I, der bor langt fra København eller er optaget at andre studier eller arbejde, nu har mulighed for at arbejde seriøst med jeres kreativ æstetiske evner – og samtidig være tilknyttet et seriøst studieforløb.

Læs om de fire STUDIEFAG

Start og slut: Individuelt start- og sluttidspunkt.
En lektion er på 45 minutter.
Tidspunktet for undervisning er typist om eftermiddagen.
Tidligst kl. 14:45 – senest kl. 18:00, med mindre andet aftales.

Økonomi for en person
Udfyld tilmeldingsformular i linket i venstre menu

Optagelse er først endelig, når betaling har fundet sted og Akademiets Skoler har sendt sin accept.
Tilmeldingsgebyr og grundbeløb. Obligatorisk beløb der dækker fjernundervisning for én person.

1 x 1 lektion DKK 900,-.
5 x 1 lektion DKK 4.250,-. Gyldig 3 måneder fra køb.
10 x 1 lektion DKK 7.950,-. Gyldig 6 måneder fra køb.

Økonomi for flere person
Hvis du tilmelder to personer eller en gruppe på højst 16 personer – til samme privatundervisning.

20 % rabat på nummer to og de efterfølgende tilmeldinger.
En gruppelektion er på 55 minutter.

Hjemmeundervisning forudsætter to sammenhængende timer, samt at vi geografisk kan indpasset forløbet. Vi aftaler, udover undervisningspris, også transportudgift forbundet med udkørsel til private og firmaer.

Ret til ændringer forbeholdes.