Om forlag

Businesstoheart er subbrandet til Akademiets Skoler anno 1984. Forlaget har fokus på børn og unge, samt voksne der elsker en god historie.

Der er fokus på at fortællinger appellerer til sanserne, følelserne og det menneskelige. Bøgerne er desuden smukt designet og giver læserne en fin helhedsoplevelse.

Fortællingerne skal ligeledes være i tråd med samtiden og relatere til vigtige pointe i menneskets historie. Det være sig en dybere forståelse af evolution, vores psykologi, samt naturvidenskab i bred forstand.

Vores nøje udvalgte romaner og tilhørende illustrationer kan indtænkes som praktisk værktøj for pædagoger, lærere og psykologer, alt sammen pakket ind i eventyrfortællinger.

Børn og unge er udfordret og presset, mere end nogensinde, derfor er fortællinger vigtige i forhold til nytænkning i skrift og billedsprog, sprog der fremmer og inspirerer til den ufarlige samtale mellem børn og voksne.

Forlagets romaner præsenterer en litterær måde at møde børn på, en der styrker deres selvindsigt i kombination med ansporing af læselysten.

 Vi udgiver romaner og noveller med fysisk udførte illustrationer af høj kvalitet. Vi sætter en ære i at vores romaner er fuld af fantasi og spænding i kombination med videnskab, psykologi og andre nyttige læringselementer.

 

 

Businesstoheart
Stockholmsgade 33
2100 København Ø
Åbningstid: Tirs-fredag + udvalgte lørdage ml. kl. 9:00-14:30.
Skriv til os reception@businesstoheart.com