FÆRDIGUDDANNEDE PÅ AKADEMIETS SKOLER

Illustration, Tegne og Designskolen er en spændende erhvervsrettet, visuel og kunstnerisk grunduddannelse i klassisk tegning, æstetiske projekter, innovation, videnskab og visuel identitet.

Uddannede 2017, Akademiets Skoler

Juliane Brostrup Norske, Jack Møller Andersen, Mette Bruun Bager og Emilie Søs Petersen.

Uddannede 2016, Akademiets Skoler

Chrisitna Weide Lykkebo, Felix Bo Casperssen, Agnethe Christensen, Emilie Ejbye Schmidt og Bjarke Frimand Frid.

Uddannede 2015, Akademiets Skoler

Kathrine Egeskov Frantzen, Magnus Vallø Skands og Silke Strand Andersen.

Uddannede 2014, Akademiets Skoler

Lena Arent Bennedsen, Lars Peter Tvilling og Maj Nygard Katzenelson.

Visuel Designer

Akademiet Skoler i Stockholmsgade/København forbereder på kun ni måneder, og med over 1000 timers tegning og idégenerering, de studerende i at begå sig i den kreative branche. Det være sig som professionel klassisk tegner, illustrator, designer eller som videregående studerende på en kreativ uddannelse.
Uddannelsen som "Visuel Designer" er en håndværksbaseret grunduddannelse, der kræver, at den studerende bliver superdygtig til at udtrykke sig visuelt ud fra klassiske grundprincipper og med klassiske materialer, som fx blyant og papir. Derudover er design og idégenering en del af det store årspensum.
Erhvervslivet og de kreative videregående uddannelser har behov for gode tegnere. Det behov opfyldes af Akademiet Skolers dygtige illustratorer. Som uddannet "Visuel Designer" arbejder man med kreative processer, man leverer et solidt brainstormingsmateriale og man kreerer færdige ideer på kort tid. Håndværk, effektivitet, flow og kreativitet matcher hinanden under nærværende uddannelsesforløb. 
Eksaminator er Akademiet Skoles kreative direktør Nor Sisden, censorer er kunstner og grafiker Ebbe Laus Sørensen, samt MA produktdesigner Thomas Ulrik Christiansen. Eksaminander på Akademiet Skoler bliver bedømt efter en 3-trinsskala: (HS) highly satisfactory (passed with distinction), (SS) satisfactory (passed), (FS) fairly satisfactory (failed).
Som privat udbyder af uddannelser, indeholder Akademiet Skolers pensum og struktur en sund form for diversitet og fleksibilitet. Fordelen ved denne mobilitet betyder, at de studerende allerede på studiet lærer at arbejde på realistiske betingelser, herunder metoder der kan omsættes i erhvervslivet. Med en profil, der fagligt, både kan bredes ud og specialiseres inden for et særligt innovationsområde, er den nye "Visuel Designer" parat til at møde den kreative branches udfordringer.

Vil du høre mere om uddannelsen som "Visuel CoDesigner", kan jeg kontaktes.

Hilsen Nor Sisden, kreativ direktør / Akademiets Skoler