FJERNUNDERVISNING ONLINE TEGNEUNDERVISNING

Målet er at uddanne eleven inden for illustration, design, arkitektur, medier og innovation, samt eventuelt at forberede til et videregående studie inden for æstetiske fag. Efter forløbet får du en GRATIS opfølgning tre måneder efter.
Individuelt starttidspunkt.

Undervisning for dig der vil arbejde hjemme

Vi tilrettelægger et særligt fleksibelt forløb til lige netop dig.

For dig, der vil arbejde kreativt – hjemme eller på din tegnestue. Undervisningen foregår i et virtuelt miljø og via live video chat.
Du kan tilmelde dig den kreative fjernundervisning ved at henvende dig til vores tegne- og designskole. Du aftaler et virtuelt-visitationsmøde med Skolen for Hjemmestudier og Kreativitet. Vi sender dig en egnet opgave, som du løser hjemme. Opgaveløsninger sendes digitalt tilbage til Akademiets Skoler og eksperter giver dig feedback. Du udvikler således dit innovative tegnetalent – og du får, ved gennemført forløb, til sidst et kursusbevis tilsendt. Det kan omsættes i dit arbejde, din jobsøgning eller i forbindelse med studievalg.
Vores onlineservice betyder, at I, der bor langt fra København eller er optaget at andre studier eller arbejde, nu har mulighed for at arbejde seriøst med jeres innovative evner og kreativitet – og samtidig være tilknyttet et seriøst uddannelsesforløb.

Struktur

Individuel tegneundervisning. Seriøst, intensivt, komprimeret og sjovt. Undervisningen planlægges i forhold til dit særlige mål.

Læs om mulige fagelementer: Tegning - Design - Anination - Innovation

Fjernundervisning online på Akademiets Skoler

Fjernundervisning / online via en virtuel video chat ca. hveranden uge. Eleven får stillet konkrete opgaver inden for klassisk tegning og farvelægning. Eleven skal også løse praktiske opgaver inden for design, form og funktion, arkitektur, medier og illustration.
Evaluering: Elevens arbejde bliver løbende evalueret.
Optagelse er først endelig, når betaling har fundet sted og Akademiets Skoler har sendt sin accept

Start og slut: Individuelt start- og sluttidspunkt.


Økonomi

Udfyld tilmeldingsformular i linket i venstre menu
Optagelse er først endelig, når betaling har fundet sted og Akademiets Skoler har sendt sin accept
Tilmeldingsgebyr og grundbeløb. Obligatorisk beløb der dækker fjernundervisning for én person:

1 x 1 lektion DKK 590,-
5 x 1 lektion (5% rabat) DKK 2.660,-. Gyldig 6 måneder fra køb.
10 x 1 lektion (10% rabat)  DKK 5.310,-. Gyldig 9 måneder fra køb.

Ret til ændringer forbeholdes.