Akademiets Skolers forlag Businesstoheart udgiver romaner og noveller med fysisk udførte illustrationer af høj kvalitet. Forlaget første udgivelse er af Akademiets Skolers kreativ direktør og forfatter Nor Sisden, der i 2020 udgiver sin første illustrerede roman for børn og voksenlæsere.

Romanen kan købes signeret ved “Drop-Inn-To-Go-Salg” fra forlaget i Lundsgade 2, 2100 København Ø. Åbningstid: Tirs-fredag + lørdage i ulige uger ml. kl. 9:00-14:30. Pt lukket pga af pandemi restriktioner.

Ønsker du bogen tilsendt skal du udfylde nedenstående formular. (Se nederst på siden).

Pris med forlagsrabat DKK 199,00. Ved forsendelse: DKK 60,00. Indbundet. 214 sider. ISBN 978879727806.

Ønskeenglen – En dragende historie

En samtalebog om følelser der kan bruges i såvel sårbart, som stærkt regi.

Mød pigen Nor, der er det eneste menneske i verden der har besøgt Landet Langt Borte og der, på tæt hold, har oplevet hvordan drager bliver til. Følg Nors møde med universelle væsener og hvad det kan medføre af spænding, når man ønsker sig et ønske for livet, der ikke kan opfyldes.

I fortællingen møder Nor alle menneskelige følelser som også du bliver klog på, når du læser bogen. Og du kan samtidig glæde dig til de forunderlige fantasyuniverser du kommer til at lever dig ind i, de er nemlig både spændende, uhyggelige og sjove.

Det er en kæmpe oplevelse at læse bogen, og når du kommer til sidste side får du en gave du kan tage med dig for resten af livet. Det kræver kun, at du følger med fra første til sidste blad.

Historien er især skrevet til børn og unge, men også til deres forældre, lærere, pædagoger og andre der har ungdommen omkring sig i deres hverdag.

    Bestil bogen Ønskeenglen – En dragende historie
    1. Du skal være opmærksom på, at bogen du bestiller endnu ikke kan købes andre steder end som dørsalg hos forlaget Businesstoheart. Men som en særlig ydelse i pandemisæsonen ser vi os i stand til, mod forudbetaling, at sende bogen til dig. Købet kan ikke fortrydes. Betalingsvilkår/metode: MobilePay eller Bankoverførsel

      1. Jeg accepteret at købet kan ikke fortrydes og vilkår for betaling
      2.