Portrættegning for Erhverv

Portrættegning for alle. At tegne er noget af der sjoveste i verden og især portrættegning giver anledning til smil og glæde. Kom og tegn i grupper med kolleger. I er den levende model. I tegne jer selv, hinanden, brud eller brudgom, kollega eller ven.

Portrættegning er en aktivitet der bl.a. er oplagt for erhvervslivet.

Portrættegning for par eller grupper arrangeres af Akademiets Skoler. Vi har stor erfaring i tegneundervisning.

Portrættegning for sjov og alvor

Portrættegning er en sjovt aktivitet der ryster mennesker sammen. Deltagerne opdager spændende sider af hinanden – både når man går på opdagelse i en andens ansigt og når vi oplever noget nyt sammen. Vi tegner også selvportræt ved brug af spejle.

Mange oplever det at tegne portræt som en grænseoverskridende oplevelse, lidt som at kaste sig ud fra en klippe. Men vi undervisere er til stede ved hvert spring, vi griber og opmuntrer og resultatet bliver nogle fantastiske tegninger som man kan tage med hjem og hænge op på væggen, gemme i en skuffe eller bruge som indslag i taler, PowerPoint eller som gave.

Man behøver ikke at kunne tegne i forvejen

Portrættegning handler om at få en spændende og sjov oplevelse med blyant og papir – og så måske lidt farver. Eventen er både for trænede tegnere og uøvede. Vi begynder med at tegne øjnene. Nogen siger i dem sidder sjælen, kan vi fange den?

Alle materialer er i tegnestudiet i Ambassadekvarterer eller bringes med ud af huset. Du/I skal blot slappe af og nyde rejsen i et andens ansigt eller opdage dit eget på ny. Tegning handler bl.a. om at se, så se selv hvad du kan få ud at en enkelt streg, det er en fantastisk oplevelse. Ingen facitliste, vores pallet er meget stor!

Portrættegning er af 1 times varighed, men kan variere alt efter arrangementets karakter, fx. ønske om udbytte, forplejning eller antal deltagere.