INSPIRATION FOR FORÆLDRE OM HVORDAN MAN HJÆLPER SIT BARN TIL AT BLIVE MERE KREATIV

Det har aldrig været mere påkrævet end nu, at være en kreativ person. Spidskompetencen i fremtiden er at kunne tænke ud af boksen og se nye muligheder og nuancer, uanset om du arbejder i håndværksindustrien, i servicefag eller inden for et akademisk område.

Undervisning om: Hvordan hjælper jeg mit kreative barn?

Oplægsholder kreativitetsekspert Nor Sisden.

Det har aldrig været mere påkrævet end nu at være en kreativ person. Spidskompetencen i fremtiden er at kunne tænke ud af boksen og se nye muligheder og nuancer, uanset om du arbejder i håndværksindustrien, i servicefag eller inden for et akademisk område.

Tilmeld dig inspirationsaftenen og få nogle fif, tips og tricks til hvordan du kan udfordre dit barn, med henblik på at det bliver mere kreativt både nu og i fremtiden. Modtag forslag til hvordan du imødekommer nysgerrighed og opstiller positive forhindringer i daglig tale eller gøremål. At styrke kreativitet er ikke et projekt i sig selv, det er mere en tilgang til måden at være sammen på.

Vores børn kan styrkes i kreativ tænkning, en øvelse der kræver tid og specialviden. Og børnene skal forberedes på den tid de skal leve i. De skal styrkes positivt i de udfordringer mennesket konfronteres med både privat, arbejdsmæssigt og globalt. Jeg har arbejdet med udvikling af kreative menneskers potentiale i mange år. Den viden jeg har erfaret, giver jeg videre til jer forældre, således at det blive nemt for jer at stimulerer jeres barn og evt. forberede det på en karriere der kan være kompleks, såvel som let tilgængelig.

Grundskolen bruger hovedparten af tiden på udenadslære og facitlister. Stort set det diametralt modsatte af hvad det kræves for at være en kreativ person. Ligeledes ensretter grundskolens koncept måden at tænke på, derved udebliver den diversitet, en kompetence der som regel er kreativitetens grundpille.

Derfor er det bl.a. forældrenes opgave at udfordre deres børn og teenagere. At gøre deres poder klar til livets faglige og personlige strabadser. At fremme positive forudsætninger, for på den måde sikre den unges kreative evner, så også han eller hun kan være med til at skabe det gode liv.

Håber et se dig/jer. Hilsen Nor Sisden


Inspiration til forældre

Bestil et oplæg: Vejledende standardpris på et foredrag á gennemsnitligt 90 minutters varighed - men kan tilpasses en anden tidsramme og større forsamlinger. For andre undervisningsskabeloner, kontakt os for planlægning og pris.

Det foregår her:

AKADEMIETS SKOLER
Skolen for Visuel Læring og Innovation
Stockholmsgade 33, 2100 København Ø
v/direktør Nor Sisden


INSPIRATION TIL FORÆLDRE

Dato og tidspunkt: Kl. 18:30-20:00. Glæde dig til 2019 hvor arrangementet bliver annonceret.

Pris: DKK 200.-. Betaling via banking.

For at blive tilmeldt skal du udfylde bookingformular.

Er du i tvivl: dk@akademietsskoler.dk eller M: 23 24 35 35.

Ret til ændringer forbeholdes.