INSPIRATION TIL FORÆLDRE

UNDERSTØT BØRNS KREATIVITET

Det har aldrig været mere påtrængende end nu, at være en kreativ person. Spidskompetencen i fremtiden er at kunne tænke ud af boksen og se nye muligheder og nuancer, uanset erhverv eller situation.

Du kan booke et gå-hjem-møde og få nogle fif, tips og tricks til hvordan du kan udfordre dit barn, med henblik på at det bliver mere kreativt – både nu og i fremtiden. Skriv til os og vi arrangerer efterfølgende et miniseminar for din gruppe, skole, forældreklasse, venner eller familie. 

Vores børn kan styrkes i kreativ tænkning, en øvelse der kræver tid og specialviden. Og børnene skal forberedes på det tidsbillede, de lever i. De skal styrkes positivt i de udfordringer, mennesker konfronteres med både privat, arbejdsmæssigt og globalt. Forældre har mulighed for at stimulerer sit barn og evt. forberede det på en karriere, der kan være kompleks, såvel som let tilgængelig.

Kreativ direktør Nor Sisden, der har arbejdet med udvikling af kreative menneskers potentiale i mange år, står for arrangementet. Modtag forslag til hvordan du imødekommer nysgerrighed og opstiller positive forhindringer i daglig tale eller gøremål. At styrke kreativitet er ikke et projekt i sig selv, det er mere en tilgang til måden at være sammen på.

Grundskolen bruger hovedparten af tiden på udenadslære og facitlister. Stort set det diametralt modsatte af hvad det kræves for at være en kreativ person. Ligeledes er den kreative proces nedprioriteret.

Forældre og børn kan ved samarbejde – sammen – være med til at skabe det gode liv, med masser af håb og glæde.