Online undervisning

Akademiets Skolers lærere underviste time for time i hele karantæne perioden 2020. Vi begyndte hver morgen kl. 9:00 med en online kop kaffe eller the. Undervisning løb over hele dagen og sluttede kl. 14:30, som hvis det var en helt almindelig studiedag. Vi er så erfarne nu, at vi uden de store forberedelser, kan oprette online tegnehold, både for børn, teenagere, unge og voksen. Vi anvender Google Classroom til formålet.

Tegnestuen

Akademiets Skolers direktør Nor Sisden designede 12 helt nye gratis undervisningsfilm, til glæde for børn og teenagere i Corona karantæne perioden 2020. Filmene blev uploadet på YOUTUBE og var tilgængelig for alle i den periode Danmark var lukket ned.

Covid-19 Undervisning

De elever på Børnenes Design og Tegneskole der har fået tilbudt en workshop kan forhåndsgodkende, at de ønsker at deltage i en tre-timers workshop. Workshoppen er ikke planlagt endnu, men vil foregår mandag eller tirsdag, onsdag, torsdag eller fredag, formiddag eller eftermiddag.
Når vi har et overblik over interesserede, vil du få tilsendt en mere udførlig beskrivelse med udvalgte datoer. Eleven skal selv medbringe tegneudstyr (blyantssæt).
Absolut sidste tilmeldingsfrist er søndag den 28. september 2020. Tilmeldingen er ikke bindende før endelig tilmelding (kommer senere), derfor forbeholder vi os ret at til at ændre koncept til slut uge 41.
Mere herom senere.

  JEG FORHÅNDSGODKENDER AT ELEV FRA FORÅRSKURSERNE 2020 – ØNSKER AT DELTAGE I EN TRE TIMERS WORKSHOP I UGE 42.
  Workshop mellem kl. 9:00-12:00 eller 12:30-15:30.


  TEGNEMATERIALE TIL TEGNESTUENS 12 UNDERVISNNGSFILM

  KREATIV SKATTEJAGT. FIND TING OG SAGER OG DESIGN EN DRAGT. POST #tegnestuen

  Klik på billedet og find påklædningdukker
  Børnetegninge. Tegneskole for teenagere
  Marker teknik for designstuderende
  Tegnstuen på Akademietsskoler og Børnenes Design og Tegneskole
Tegneundervisning. Designundervisning.
  Tegnstuen på Akademietsskoler og Børnenes Design og Tegneskole
Tegneundervisning. Designundervisning.